Ana səhifə

Nummelanharjun koulun vanhempaintoimikunnan kokous 08. 11. 2012 klo 18. 30-20. 00 Läsnä


Yüklə 12.36 Kb.
tarix10.05.2016
ölçüsü12.36 Kb.
Nummelanharjun koulun vanhempaintoimikunnan kokous 08.11.2012 klo 18.30-20.00
Läsnä: Erja Ilo

Tom Jaatinen

Päivi Karmakainen

Jonna Kaunisvesi

Tarja Kähkönen

Jane Palmu (puheenjohtaja)

Virpi Tervo

Päivi Turtiainen (sihteeri)

Päivi Vänttinen  1. KIRPPUTORIN PERUUNTUMINEN 18.11. 2012-11-09

Vähäisen kiinnostuksen vuoksi Nummelanharjun koulun kirpputori jouduttiin perumaan. Katsotaan keväällä, olisiko silloin otollisempi ajankohta. Kirpputorin avulla oli tarkoitus rahoit­taa Tsemppikilpailun palkinnot jouluna. Virpi Tervo sai järjestettyä VTK:lle mahdollisuuden järjestää arpajaiset puuttuvan rahoituksen järjestämiseksi (kts. kohta 2).
  1. ARPAJAISTEN JÄRJESTÄMINEN 10.11.2012

Vanhempaintoimikunta järjestää arpajaiset Karviaisen tilaisuudessa Kuoppanummen koululla lauantaina 10.11.2012. Tarkoituksena on myydä 200 arpaa (1 kpl/2€, 3 kpl/5€), joista joka toinen arpa voittaa. VTK on onnistunut keräämään nopeasti riittävän määrän voittoja.

Virpi on jo ostanut kaksi arparengasta. Hän ostaa myös karkkia lohdutuspalkinnoiksi ja huolehtii vaihtorahaa myyjille. Päivi T. tekee esitteen VTK:n toiminnasta sekä julisteen, jossa lahjoittajien logot ovat näkyvillä. Nämä laitetaan näkyville myyntipöydälle. Jane, Päivi V. ja Virpi pääsevät lauantaina myymään arpoja.


  1. TERVEISET TYÖYHTEISÖPALAVERISTA 25.10.2012

Päivi Karmakainen edusti VTK:ta koulun työyhteisöpalaverissa 25.10.2012. Päivi K. lähetti jo aiemmin meilitse yhteenvedon palaverista. Palaverin pöytäkirja käytiin läpi Erjan johdolla:  • Tukioppilaat tarvitsevat tilaansa uudet sohvat (3 kpl). Jos VTK:n jäsenillä on tiedossa sopivia sohvia, ottakaa yhteyttä Päivi K:hon tai Laura Grönholmiin (tukioppilaiden edustaja).

  • Oppilaat ovat toivoneet koululle välipala-automaattia. VTK selvittää asiaa.

  • Päivi T. kertoi, että Laura Grönholm oli ottanut yhteyttä ja toivonut VTK:n avustusta huppareiden hankkimiseksi tukioppilaille. Yhtenäisellä asulla on tarkoitus lisätä tukioppilaiden näkyvyyttä. Mahdollisesta rahoituksesta kohdassa 4.
  1. APURAHAN ANOMINEN BERTA HERNBERGIN SÄÄTIÖLTÄ

Päivi T. ehdotti, että vanhempaintoimikunta hakisi apurahaa Berta Hernbergin säätiöltä. Apurahalla voitaisiin rahoittaa Tsemppikilpailu jouluna ja keväällä sekä järjestää hupparit tukioppilaille. Päivi T. kirjoittaa hakemuksen ja lähettää sen sähköpostitse muillle VTK:n jäsenillle kommentoitavaksi.


Tietoa Berta Hernbergin säätiöstä (Vihdin Uutiset 04.11.2012):  1. TSEMPPIKILPAILU

Tsemppikilpailu loppuu syyslukukauden osalta joulukuun puolessa välissä. Jane varaa keilausvuorot Vihti Bowlingista viimeiselle kouluviikolle.
  1. SISÄILMAOIREET

Jotkut oppilaat ovat saaneet oireita vanhalla puolella ruokalassa ja teknisen työn luokassa. Nyt oireita on alkanut ilmetä myös lukion vanhalla puolella fyke-luokassa ja auditoriossa.

Todellisen tilanteen selvittämiseksi on tärkeää, että oireilevat henkilöt ilmoittavat oireistaan terveydenhoitajalle. Oppilaat eivät tunnetusti tee tätä mielellään, koska pelkäävät joutuvansa eroon kavereistaan toiselle koululle. Oppilaille pitäisi tehdä selväksi, että tilanteen selvittäminen on kaikkien etu eikä yksittäisiä oppilaita voida siirtää toiselle koululle vaan ongelma täytyy ratkaista kaikkien osalta.

Päätettiin, että vanhempaintoimikunta tekee huoltajille tiedotteen, jossa muiden asioiden lisäksi korostetaan tarvetta ottaa yhteyttä terveydenhoitajaa, jos sisäilmaoireita ilmenee. Päivi T. laatii tiedotteen muille kommentoitavaksi. Samassa tiedotteessa kerrotaan myös Tsemppikilpailusta ja tukioppilaiden hupparien hankinnasta. Lisäksi annetaan VTK:n tilinumero mahdollisia lahjoituksia varten. Oppilaskunta jakaa tiedotteen kaikille oppilaille.
  1. SEURAAVA KOKOUS

Seuraava kokous pidetään torstaina 24.01.2013 klo 18.30.Nummelassa 09.11.2012
Muistion vakuudeksi,

Päivi Turtiainen


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©anasahife.org 2016
rəhbərliyinə müraciət